Stjernefører på eksklusiv kjøretur

Casey Stoner ble verdensmester i MotoGP i år. 22-åringen fikk nylig en unik kjøretur i en fantastisk bil.

Det ser ut til at Casey Stoner er fornøyd med arbeidsdagen. Vi har egentlig ingen grunn til å tro noe annet.
Det ser ut til at Casey Stoner er fornøyd med arbeidsdagen. Vi har egentlig ingen grunn til å tro noe annet.
Publisert Oppdatert

Bilder: Se Casey Stoner kjøre

MotoGP er en av de mest ekstreme motorsportsgrenene i verden - farten, spenningen, fightingen og kjøretøybeherskelsen utøverne viser, er fantastisk.

22 år gamle Casey Stoner fra Australia ble MotoGP-verdensmester på en Ducati i år, og vi gratulerer. Alfa Romeo sponser Ducatis MotoGP-team, og de ville naturligvis også gratulere den unge stjernen - på sin måte.

- Beste bilen jeg har kjørt
Mr. Stoner fikk gleden av å testkjøre en Alfa Romeo 8C Competizione på Balocco-banen, som opprinnelig ble bygd som testbane for Alfa Romeo. Og det tok visstnok bare et par runder før han var varm i trøya og hadde bilen og banen i sin hule hånd.

- Virkelig ekstraordinært! Dette er den beste bilen jeg noensinne har kjørt! utbrøt Stoner visstnok etter å ha kjørt noen runder.

Ikke for deg og meg
8C Competizione er jo en særdeles vakker bil, spør du oss. Under det flotte skallet har den en 4,7-liters V8 med utgangspunkt fra Ferraris hyller, med 450 hk ved 7000 o/min. Denne skal i følge produsenten gi bilen herlige fartsprestasjoner, uten at dette går ut over brukervennligheten og jevn gange.

Vi må innrømme at vi er ganske så misunnelige på Casey Stoner. 8C Competizione skal kun bygges i 500 eksemplarer, og selges kun til det Alfa Romeo anser som godkjente kjøpere - og visstnok med diverse klausuler om at videresalg ikke er tillatt før etter en viss tid og slikt.

Men vi får glede oss over at den unge stjerneføreren ser ut til å ha hatt en fin dag.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning