Spreng litt tid

Har du litt tid til overs? Vær din egen stuntregissør, og spreng noen VW-modeller i lufta!

Publisert Oppdatert

Mange av bilprodusentene er flinke til produktplassering, blant annet i TV-serier og filmer. I Jason Bournes Ultimatum for eksempel, filmen som kommer på kino i midten av september med Matt Damon i hovedrollen som Bourne for tredje gang, brukes en del Volkswagen-modeller.

Nesten som på ordentlig
Nå kan du sprenge i stykker noen timer med fritid; Volkswagen har lagd en egen stuntsimulator på nett, der du kan sette opp biler, kameraer, kulisser og spesialeffekter, og bestemme hvordan alt dette skal bevege seg i forhold til hverandre og hva som skal skje.

Du kan legge til lydeffekter, velge hvordan kameraene skal vinkles og zoome, og sette på følgekameraer på bilene. Med andre ord gjøre det meste som en stuntregissør gjør i virkeligheten.Etter noen minutters prøving og feiling med kontrollene, har du lagd noen heftige actionsekvenser der du for eksempel kan sprenge en Touareg i lufta, lage en stygg kollisjon mellom tolv Touran´er, eller rett og slett lage en tøff kjørefilm.

Fint tidsfordriv
Du kan så klippe sammen forskjellige sekvenser, lagre filmen, og gjøre den tilgjengelig for allmennheten om du vil.

Uansett, for deg som er bittelitt destruktiv, synes film er moro, eller rett og slett bare har litt tid til overs eller en kjedelig dag, er det bare å sette i gang!

Besøk www.bournestuntsimulator.com for å lage filmene!

Men vi må advare deg: det kan tenkes du vil bruke mye tid på dette...

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning