Sporty Italia-SUV på vei

Alfa Romeo tester en sporty SUV i Nord-Sverige.

Alfa Romeos SUV testes med et Fiat-skall strukket over all teknikken. Foto: Automedia
Alfa Romeos SUV testes med et Fiat-skall strukket over all teknikken. Foto: Automedia Foto: © Automedia
Publisert Oppdatert
SUV´en ventes å bli kjøreglad og sporty, med høy grad av komfort. Foto: Automedia
SUV´en ventes å bli kjøreglad og sporty, med høy grad av komfort. Foto: Automedia Foto: © Automedia
Alfa Romeos firehjulsdrevne modeller har jo gode veiegenskaper, men de helt store terrengutfordringene får andre ta seg av. Foto: Automedia
Alfa Romeos firehjulsdrevne modeller har jo gode veiegenskaper, men de helt store terrengutfordringene får andre ta seg av. Foto: Automedia Foto: © Automedia
Det ventes at Alfa Romeo vil vise den ferdige SUV´en om ikke veldig lenge. Foto: Automedia
Det ventes at Alfa Romeo vil vise den ferdige SUV´en om ikke veldig lenge. Foto: Automedia Foto: © Automedia

Flere bilnyheter

Vi trodde vi hadde sett alt av nye kompakt-SUV´er nå. Men til tross for at det er ekstremt mange om beinet i markedet - og til tross for at det blir enda flere i løpet av året - er det stadig flere bilprodusenter som melder seg på i kampen.

Den foreløpig nyeste ser vi her: Alfa Romeos kommende bidrag. Den er for testingens skyld skjult under et Fiat-karosseri, men våre kilder har laget en skisse av hvordan de antar den ferdige bilen blir seende ut.

Frisk og kjøreglad
Alfa Romeo-SUV´en er ment å være et noe rimeligere alternativ til de mer sporty SUV´ene - altså i første rekke BMW X3. Audis kommende Q5 ventes også å bli en direkte konkurrent. Den skal være sporty på veien og ha god komfort, mens de heftige terrengegenskapene vektlegges i mindre grad.

Det som blir spennende å se, er hvor mye av Alfa Romeos formspråk som får være med til produksjonsmodellen. De har jo lansert en lang rekke designsterke modeller i det siste, og den kommende SUV´en kan jo ikke være noe dårligere.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning