Mildere sjuer

SPIONBILDER: BMW 7-SERIE

BMW lanserer en ny 7-serie neste år. Slik blir den seende ut!

4470b69b6074f.jpg
4470b69b6074f.jpg
Publisert Oppdatert
img
img

Slik mener Automedia neste generasjon 7-serie blir seende ut.

Dagens BMW 7-serie er en herlig bil. På tross av størrelsen er den en usedvanlig kjøreglad bil; klisjeen om at man ikke merker størrelsen stemmer virkelig for denne.

Samtidig byr bilen på komfort og luksusfølelse som plasserer den trygt og godt i et selskap der det stort sett bare er to andre tyske biler å konkurrere mot.

Mildere utseende

Da den kom på markedet i 2002, var det veldig mange som ropte høyt. Designen var jo noe vågal, selv om den kanskje har blitt lettere å akseptere med årene. Fjorårets ansiktsløftning ga den også et noe mildere utseende; flere av de mest markante designgrepene ble tonet ned et hakk eller to.

Likevel hevder mange at BMW har tapt kunder på den vågale designen.

Neste generasjon BMW 7-serie vises sannsynligvis sent neste år. Men dette betyr naturligvis at BMW er godt i gang med testing og utprøving av bilen, og våre spionfotografer har her knipset et testlag på jobb.

6-serie-front

Selv om testbilen som vises her bruker mye av karosseriet fra dagens utgave, er det kun et skalkeskjul. Denne testbilen driver sannsynligvis med utprøving av kjølesystemet og luftinntak, og da er det frontpartiet som er det viktige. Det vi kan se, er at fronten får design svært lik det på dagens 6-serie; langt mer konvensjonell enn den nåværende 7-serie, med lavt monterte lys som bygger ut på sidene, og en bred grill.

 

[email protected]

 

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning