Ingen suksess i den første EM-runden:

SØRLIE SATSER VIDERE

Stian Sørlie nådde ikke finalen i årets første EM-runde i gokart i Angerville i Frankrike, men Spydeberg-gutten depper ikke av den grunn. I dag skal han i møte med et svensk Formula Renault V6-team.

Publisert Oppdatert

-

img

Det ble ingen finaleplass på Stian Sørlie i helgens EM-

åpning i gokart.

Jeg vurderer hva jeg skal gjøre til neste år, og Formula Renault V6 er en veldig interessant klasse, sier Stian Sørlie, som skal møte et svensk team i dag.

 

Thed Björk og Edward Sandström kjører for det aktuelle svenske teamet, som drives av den tidligere racerføreren Stanley Dickens.

 

Formula Renault V6 er en ny klasse i år. En av toppførerne, Neel Jani, har allerede blitt testfører for Sauber i Formel 1.

 

Dessverre gikk ikke helgens EM-åpning i gokart som planlagt. Stian nådde ikke finalen, etter at han måtte bryte to av de innledende heatene.

 

 

 

img

I fjor delte Vi Menns Atle Gulbrandsen (til v.) og Stian

Sørlie bil i et Radical-løp på belgiske Spa.

- Jeg var nummer 25 i kvalifiseringen, men det var bare halvsekundet opp til pole postition. I de innledende heatene ble jeg påkjørt og måtte bryte. Men jeg fikk en fjerdeplass i det ene heatet, samt at jeg satte beste rundetid, så det viser at jeg i hvert fall har farten.

Nederlandsk seier

Bas Lammers fra Nederland vant EM-runden i Angerville i Frankrike foran David Fore og Pascal Westerhof. Stians teamkamerat, Nick de Bruijn, ble nummer fem.

 

- Jeg mener fortsatt jeg er god nok til å vinne en EM-runde, så det er bare å satse videre. Dessuten så har jeg en mulighet i VM, som bare er ett løp, sier Stian.

 

img

Neel Jani er blant de beste i Formula Renault V6, og har

allerede blitt testfører for Sauber i Formel 1.

Stian Sørlie bor for tiden i Nederland, men er i disse dager hjemme på en kort ferie. Den neste EM-runden går i Finland den 7. juni.

 

RELATERTE SAKER:

- Bør fortsette i gokart

 

 

 

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning