ROSBERG OG PIQUET:

SOM FAR SÅ SØNN

Keke Rosberg og Nelson Piquet har kjørt for Williams. Nå har også sønnene Nico og Nelson Angelo gjort det.

Publisert Oppdatert

Vi husker godt både Keke Rosberg og Nelson Piquet, og nå får vi kanskje stifte nærmere bekjentskap med både Rosberg jr. og Piquet jr. Denne uken har nemlig sønnene til Keke og Nelson testet for Williams på Jerez i Spania.

 

Nico Rosberg fra Finland (eller Monaco om du vil) har i år kjørt Europamesterskapet i Formel 3 og er nå aktuell for en testrolle i Williams. En testrolle i Williams er veldig attraktivt, ettersom det er klart at Juan Pablo Montoya forlater teamet etter neste sesong. En som allerede har en testrolle er for øvrig Marko Asmer, som norske Harald Huysman er manager for.

 

Nico Rosberg fikk sin første prøvetur i en Formel 1-bil allerede i desember i fjor og han håper selvsagt å følge i farens fotspor. Keke Rosberg ble verdensmester i Formel 1 i 1982 for nettopp Williams.

Fra britisk F3

Nelson Angelo Piquet fra Brasil har kjørt britisk Formel 3 i år og ble nummer to sammenlagt. Trolig fortsetter han i mesterskapet ett år til, men forhåpentligvis i kombinasjon med en testrolle i Williams.

 

Faren Nelson vant VM i Formel 1 for Ferrari i 1983 og for Williams i 1987. Både han og Keke Rosberg har tjent seg styrtrike på sin karriere, og det er ingen ulempe når sønnene nå står på terskelen til Formel 1.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

LES OGSÅ:

- Dette blir som Senna og Prost

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning