KÖNIGSEDER SUZUKI SWIFT:

Snerten Swift

Østerrikske Königseder Tuning leverer nå en røff stylingpakke til Suzuki Swift.

44b2c28f7027d.jpg
44b2c28f7027d.jpg
Publisert Oppdatert
img
img
img
Vi har sans for Suzuki Swift. Den kjører bra, den ser bra ut, og prisen er heller ikke til å klage over. Østerrikske Königseder Tuning har nå tatt utseendet et par hakk videre.

Full pakke

Stylingsettet må vel kunne sies å være komplett. En ny og dyp frontfanger med store luftinntak er på plass, sammen med en diffuser. Skjermbredderne rundt om gjør bilen mye bredere, og gir den et sintere utseende.

Dype sideskjørt hører med, og bidrar til at skjermbredderne ikke ser så groteske ut. Et par diffusere har de også fått plass til på sidene av bilen. Også bak har bilen fått ny støtfanger med diffuser, og en snerten hekkvinge.

Støtfangeren bak har plass til de to eksosutblåsene fra Königseders sportseksosanlegg, som i tillegg til å frigjøre lyd også skal slippe løs noen ekstra hestekrefter.

18-tommere

De brede skjermene krever store hjul, og Königseder har satt på 8x18-tommere rundt om. Spacere er brukt for å få hjulene godt ut i skjermene. Sammen med et sett sportsfjærer som senker bilen 35 millimeter foran og bak og i tillegg gjør den stivere og mer direkte, ser jo dette ganske så gjennomført ut.

Interiør som du vil

Königseder har også mulighet for å skreddersy interiøret etter kundens ønske. Hva med å bytte ut alt stofftrekket med lær og alcantara?

Besøk tuneren på www.koenigseder.at.

 

[email protected]

 

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning