MITSUBISHI PÅ SEMA:

SNASENT FRA MITSUBISHI

På årets SEMA-show skal Mitsubishi vise to konsepter bygget av deres motorsportsavdeling Ralliart. Og basisen er en Galant og SUV´en Endeavor.

Publisert Oppdatert

Årets SEMA-show - eller Specialty Equipment Market Association-showet om du vil - pågår i Las Vegas fra 2. til 5. november. Showet er egentlig en salgsmesse, der alle som betyr noe i markedet for spesialisering av biler er på plass for å vise hva de kan - og for å selge dette.

Mengden av utstilte, spesialbygde biler på SEMA-showet gjør det også svært interessant for oss bilinteresserte.

Ralliart-SUV

Det er Mitsubishis motorsportsavdeling Ralliart som har bygget de to konseptene bilprodusenten skal vise. Ralliart står bak Lancer EVO-modellene, i tillegg til å levere fabrikkgodkjent tuning og styling til Mitsubishis øvrige modeller.

I takt med stadig økende interesse for SUV´er - spesielt i USA - har Ralliart funnet det interessant å gi den store Endeavor en kraftig omgang. Et nytt utseende, lavere bakkeklaring, store hjul og mer kraft enn de 225 hk den 3,8 liter store V6´en leverer i dag.

Mellomklasse-sedanen Galant - som heller ikke er tilgjengelig her i landet - får også den samme behandlingen. Og om de utstilte bilene har visse likhetstrekk med de skissene Mitsubishi har vist oss, er det god grunn til å glede seg!

[email protected]

 

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning