KÖNIGSEDER SMART ROADSTER

SMART MED SÆRPREG

En Smart Roadster er ikke akkurat det vanligste synet på våre veier. Etter en omgang hos Königseder blir den enda mer spesiell.

Publisert Oppdatert

Smart har på kort tid oppnådd nærmest legendestatus i hele Europa. Avarten Smart Roadster byr i tillegg til et spesielt utseende på kjøreegenskaper i beste Vi Menn-tradisjon. Det er derfor naturlig at Smart er blitt et yndet objekt for tunere rundt om, og Königseder i Østerrike er en av de som går lengst.

Lambo-dører

Kjører du rundt i en Smart Roadster, setter du sannsynligvis pris på oppmerksomhet. Vi antar at du ikke vil vekke mindre oppsikt når du åpner dørene på din Königseder-behandlede bil; de bygger om hengslene så dørene åpnes frem og opp, på Lamborghini-vis.

Store hjul er jo et must for å gi det rette utseendet, og 8x17-tommere foran og 9x17-tommere bak, dekket med en anelse gummi, er vel noe av det største som Smart-hjulhusene kan romme. I hvert fall når bilen i tillegg har et sportsunderstell som både gir en lavere og stivere bil.

Litt mer motor

Königseder setter også på en ny frontfanger-leppe for å trekke fronten enda nærmere bakken.

 

Et sportseksosanlegg gir godlyd i ørene og vakkert utseende, og sammen med litt elektronisk finpuss får den tresylindrede motoren 110 hester.

Og prisen for herligheten? Rundt 55 000 kroner. Og den heftige motivlakkeringen kommer da selvfølgelig i tillegg.

 

 

[email protected]

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning