Dakar 2003:

SLIK FØLGER DU DAKAR-RALLY

Årets utgave av Dakar-rallyet er i full gang. Vimenn.online viser deg hvordan du kan følge løpet de neste par ukene.

Publisert Oppdatert
img

Jutta Kleinschmidt kjører i år en Volkswagen

Tarek, men det er først til neste år det gjelder

- da skal hun kjøre en Touareg.

Telefonica-Dakar 2003 - som løpet offisielt heter - er i full gang, med publikumsetapper i Frankrike. Vårt norske håp, Pål Anders Ullevålseter, kjørte inn til en imponerende fjerdeplass i MC-klassen på den første etappen. Kenjiro Shinosuka leder klassen for biler.

 

Årets deltakere skal ikke innom verken Paris eller Dakar. Startskuddet gikk i Marseille og løpet ender i Sharm El Sheikh i Egypt den 19. januar.

Eurosport sender

TV-kanalen Eurosport har sendinger fra løpet hver kveld klokken 22.30, men hvis du vil holde deg oppdatert på dagtid, er det kun Internett som gjelder. Den offisielle siden www.dakar.com blir kontinuerlig oppdatert, slik at du til enhver tid kan følge bilene, motorsyklene og lastebilene.

 

img

Anders Ullevålseter ble i fjor nummer

ni, og håper på en enda bedre

plassering i år.

Dersom du er mest interessert i hvordan det går med Pål Anders Ullevålseter, kan du like gjerne logge deg inn på www.ullevalseter-racing.com , hvor hans kone Solveig oppdaterer jevnlig.

Mitsubishi er favoritter

Mitsubishi er storfavoritter også i år, og Mitsubsihis egen side finner du på www.mitsubishi-motors.co.jp/motorsports. En annen interessant deltaker er Volkswagen, som bruker årets løp som "oppvarming" til neste år. I 2004 stiller de til start med sin nye Touareg. I år kjører de buggyen Volkswagen Tarek, og ørkendronningen Jutta Kleinschmidt er en av sjåførene. Les mer på www.touareg-dakar.com.

 

En annen fin side er www.eurosport.com, som daglig legger ut små reportasjer og flere videosnutter.

 

RELATERTE SAKER:

- Tohjulinger i medvind

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning