Slik blir Vectra

Våre spionfotografer har igjen kommet over neste Opel Vectra på test. Nå kan vi endelig se hvordan den blir seende ut.

Publisert Oppdatert

Vi har vist spionbilder av den neste Opel Vectra et par ganger tidligere. De ferskeste spionbildene er tatt på nært hold, og viser flere detaljer om hvordan bilen blir seende ut.

Spionbilder: Opel Vectra
Frankfurt 2007 - Alle nyhetene

Vectraen blir både bredere og høyere enn dagens modell, med mer innvendig plass som resultat. Det blir også mer rom til utstyr for økt komfort og sikkerhet. Den nye plattformen og den bredere hjulstillingen gir også mulighet for bedre kjøreegenskaper enn det dagens modell har.

Front som Antara
Designen fortsetter linjen fra Astra og SUV´en Antara, med markant front og sterkt skrånende tak. Men det er innvendig vi får se de aller største forskjellene i forhold til dagens Vectra; utforming og materialer skal være mykere og finere i den nye, med bedre opplevd kvalitet som resultat.

Kommer med 4x4
Vectra kommer med et bredt knippe motorer - regn også med at en 2,7 liter stor dieselmotor på 200 hk og en videreutviklet og rundt 300 hk sterk variant av den turbomatede 2,8-liters bensin-V6´en blir å få. Vectra blir også tilgjengelig med firehjulstrekk når den kommer om et drøyt års tid.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning