Slik blir Avensis

Toyota Avensis begynner å dra på årene, men selger fortsatt svært godt her i landet. Neste år kommer den i helt ny tapning, og vi har bilder av den.

Fronten blir et hakk tøffere, og bilen skal bli mer sporty og virke mer påkostet. Foto: Automedia
Fronten blir et hakk tøffere, og bilen skal bli mer sporty og virke mer påkostet. Foto: Automedia
Publisert Oppdatert

Spionbilder: Toyota Avensis

Toyota Avensis selger fortsatt godt her i landet, selv om den har vært på markedet i en del år nå. Den gir et trygt bilhold, den byr på godt med plass til en hyggelig pris, og leveres med noen fine motorer. Særlig spennende er den imidlertid ikke, men nå er det vel kanskje ikke spenning de fleste firmabil- og familiebilkjøperne trakter etter.

Får flottere former
Neste år kommer en helt ny Avensis på markedet. Selv om det er vanskelig å se noe særlig ut av spionbildene av den tungt kamuflerte bilen, er det tydelig å se at den får mer elegante former enn dagens modell. Den får også et mer markant formspråk, særlig blir lyktene foran og bak annerledes. Dessuten skal den bli et hakk mer sporty, ifølge våre kilder.

Dieselhybrid og 4x4
Tradisjonen tro vil sedanen komme først, og stasjonsvogna kommer et halvt år etter. Ryktene skal ha det til at interiøret blir mer i stil med det vi kjenner fra Auris, med flere former og en høyt plassert girspak. I stasjonsvogna får du også mulighet for et digert panorama-glasstak.

Du kan regne med et omfattende knippe bensin- og dieselmotorer, og firehjulstrekk skal stå på programmet. Dessuten blir den neste Avensis også tilgjengelig som dieselhybrid, noe som borger for svært lave forbruks- og utslippstall.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning