Sladd i vei med CLK 63 AMG

Mercedes-Benz har lansert et gratisspill som lar deg sladde vilt med en CLK 63 AMG Black Series. Gjør deg klar for litt kjapp moro.

Sladdespillet er omtrent så enkelt som et spill kan være, men fortsatt verdt en test.
Sladdespillet er omtrent så enkelt som et spill kan være, men fortsatt verdt en test.
Publisert Oppdatert

Bilder: Mercedes AMG Winter Sporting

Det drysses stadig ut små dataspill der du kan prøve forskjellige bilmodeller i forskjellige settinger. Mercedes-Benz og AMG har nå lagd et svært enkelt spill; du trenger ikke engang å laste ned og installere noe som helst på PC´en din.

En CLK 63 AMG er en ekstrem bil, med en 6,2-liters V8 på 507 hk under panseret. Og Black Series er en perfeksjonert utgave av denne - klar for racerbanen, men også mildt sagt brukbar på landeveien.

AMG arrangerer egne kjørekurs i svenske Arjeplog, på snø- og isføre. Vi antar dette gir svært mye moro for de som deltar.

To godbiter i ett
Nå har de altså slått sammen disse to herlige elementene i et enkelt dataspill. AMG Winter Sporting-spillet lar deg sladde rundt på en åttetallformet bane med en Black Series, og alt du trenger er en Internettlinje og en PC med tastatur. Ikke koster det noe, heller.

Som du sikkert skjønner, er det hele svært enkelt. Detaljnivå på omgivelsene, fartsopplevelse, naturlige bevegelser og slikt finnes ikke. Og det gir ingen som helst slags opplevelse av hvordan den heftige bilen egentlig er å kjøre. Men det bryr vi oss ikke om - spillet gir uansett noen minutter god underholdning. Dessuten har bilen i spillet fått originalens herlige, raspende og brølende lyd, og bare det gjør det verdt å bruke noen minutter på spillet.

Besøk www.mercedes-amg.com/drift/ for å starte sladdingen!

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning