Skikkelig feit Jeep

Jeep Grand Cherokee er en synlig bil i trafikken. Men om du ikke synes det maskuline utseendet er nok, har Koenigseder løsningen.

Publisert Oppdatert

SE DE TØFFE JEEP-BILDENE

Jeep Grand Cherokee har en annerledes design, sammenliknet med konkurrentene. De kantete og brautende linjene gjør den jo småbarsk, men for enkelte er ikke dette nok.

Kjapp og barsk original
Med utgangspunkt i en Grand Cherokee SRT-8 - toppmodellen som drives av en 6,1-liters HEMI-åtter på 420 hk, og gjør 0-100 unna på fem blank - har den østerrikske tuneren Koenigseder gjort bilen ordentlig barsk. De kaller versjonen "W idebody", og det er ikke lett å misforstå hvorfor.

En SRT-8 har som standard både en tøffere stylingpakke og lavere bakkeklaring enn de mindre motoriserte modellene, og den ruller på 20-tommere.

Fin for femti
Koenigseder har gitt den enorme 24-tommere å rulle på, de har breddet alle fire skjermene - noe som også inkluderer nye og bredere sideskjørt samt en del av bakdørene - og de har gitt bilen bredere og dypere støtfangere foran og bak for at disse skal passe mot de brede skjermene. En voksen hekkvinge har de også satt på. Ombyggingssettet kan kjøpes i biter, eller du kan kjøpe en komplett pakke til 2800 euro (rundt 30 000 kr med mva. etter dagens kurs.)

Og dersom du ikke har en SRT-8 som utgangspunkt - den tas jo vanligvis ikke inn hit til landet - trenger du støtfangere og sideskjørt fra denne. Koenigseder stiller opp med de nødvendige bitene, men da ryker du på 22 500 kroner til. Hjulene koster vel også noen kroner, skulle vi tro&

Mer på www.koenigseder-tuning.com

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning