Se nye E-Klasse

Mercedes-Benz E-Klasse begynner å dra på årene. Arvtageren testes for fullt, og her kan du se hvordan den blir.

Hekken ligner foreløpig på noe helt annet enn en Mercedes-Benz, og er maskert på samme måte som da den tyske produsenten testet den nye C-Klasse. Foto: Automedia
Hekken ligner foreløpig på noe helt annet enn en Mercedes-Benz, og er maskert på samme måte som da den tyske produsenten testet den nye C-Klasse. Foto: Automedia Foto: © Automedia
Publisert Oppdatert

Spionbilder: Mercedes-Benz E-Klasse

E-Klasse er en svært viktig bil for Mercedes-Benz. Den selges i store mengder, og i dette prestisjesegmentet er det også viktig å ha en flott bil for å øke salget av andre modeller.

Kommer i 2009
Dagens E-Klasse kom i 2002, og sammenligner man med konkurrentene, merkes det at den begynner å dra på årene. Det gjelder også utseendet. Nå som både storesøster S-Klasse og lillesøster C-Klasse har fått ny design, ser den virkelig ut som forrige generasjon.

Arvtageren skal komme i 2009, og den får naturligvis mye av den samme designen vi har sett på nevnte S-Klasse og C-Klasse. Skjermene blir kraftige, linjen langs siden blir markant, støtfangerne blir massive, og den får store vindusflater.

Mer sporty - og enda sikrere
Fronten blir mer sporty enn det vi har sett på E-Klasse til nå, med mer markante former. Mer sporty skal den også bli å kjøre; selv om komforten fortsatt er det viktigste, og skal bli enda bedre enn i dagens modell, skal bilen også bli mer kjøreglad når svingene kommer tettere.

Sikkerhetsnivået blir også høynet med enda flere hakk. Blant annet får E-Klasse flere systemer som skal hjelpe føreren med å unngå en ulykke, og systemene for å begrense utfallet av ulykker blir også forbedret.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning