Se de gromme bildene

Den nye BMW M3 er offisiell. Se bildene av den heftige bilen.

Vi antar at lyden fra en V8 på 8300 o/min vil høres ganske grei ut fra disse eksosrørene.
Vi antar at lyden fra en V8 på 8300 o/min vil høres ganske grei ut fra disse eksosrørene.
Publisert Oppdatert

BMW M3 - Se bildene her
Flere bilnyheter

På årets Genève-utstilling viste BMW fram det de kalte et M3-konsept. De virket nesten litt flaue over å vise fram noe slikt på en bilmesse som ellers handlet mye om miljø, men legenden M3 er nå engang legenden M3.

Heftige ytelser
Motoren er en fire liter stor V8, som yter 420 hk ved 8300 o/min og 400 Nm ved 3900 o/min. Den store motoren veier kun 202 kg. Med en vekt på 1665 kg gir dette et hyggelig effekt per vekt-forhold. 0-100-sprinten skal gå unna på 4,8 sekunder, mens toppfarten selvfølgelig er elektronisk begrenset til 250 km/t.

M3 får en manuellgiret sekstrinnskasse, og en såkalt MDrive-knapp gir føreren mulighet til å legge inn egne innstillinger for drivlinjen, understellet, styringen og antisladd-systemet, som kan hentes fram med et knappetrykk når du vil ha enda mer moro.

Oppsett etter eget ønske
De elektronisk styrte støtdemperne kan justeres i tre nivåer, fra komfort til sport. Det samme kan du gjøre med antispinn- og antisladdsystemet, styringen og motorens karakter. Disse innstillingene vises i den store skjermen i midtkonsollen.

BMW M3 er jo i utgangspunktet en 3-Serie, men utvendig er det kun dører, bakluke, vinduer og lykter som er identiske med de svakere motoriserte modellene.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning