Se de første bildene

Ford har nå frigitt de første bildene av den nye Mondeo. Det ser spennende ut.

Ford Mondeo
Ford Mondeo
Publisert Oppdatert

På Paris-utstillingen viser Ford fram den nye Mondeo i nær produksjonsklar stasjonsvognform. De har tidligere uttalt at eieren skal være stolt over å kjøre neste generasjon Mondeo, og vi må si at bilen ser frisk ut.

Også den nye Mondeo blir en stor bil. De nøyaktige spesifikasjonene er ikke frigjort, men Ford sier at det spenstige designet ikke har gått på bekostning av interiør- og lasteplass.

Selv om Ford velger å vise stasjonsvogna først, vil Mondeo komme i alle vanlige karosserivarianter. Regn derfor med å kunne velge mellom en sedan, en kombicoupé og selvsagt stasjonsvogna når bilen skal introduseres i andre kvartal neste år.

Finere og flottere
Designet følger opp det Ford har gjort de siste årene, ispedd en god del av Iosis-konseptet. Interiøret og selve opplevelsen av kvalitet skal være økt noen hakk; mykere materialer og et gjennomført utseende borger for en enda bedre hverdag bak Mondeo-rattet.

Derfor tror vi dette blir bra. Det kjennes mer påkostet og gjennomført ut enn i eldre Ford-modeller.

Skal fortsatt kjøre bra
Vi Menn Bil har alltid likt Mondeo - selv i dag, etter så mange år på markedet, er den blant de aller beste bilene i denne klassen. Kjøreegenskapene er imponerende til å være en bil av denne typen - den gir stor kjøreglede.

Selve kjøreopplevelsen skal også ha vært i sentrum for den nye Mondeo. Vi har tidligere kjørt Fords folkefraktere S-Max og Galaxy - som er bygget på samme plattform som den nye Mondeo. Og disse er imponerende kjørbare, på grensen til sportslige uten at det har gått på bekostning av komforten.

Mondeo blir i utgangspunktet tilgjengelig med dieselmotorer fra 1,8 til to liter, og bensinmotorer fra 1,6 til 2,5 liter. Flere detaljer om den nye bilen skal komme på nyåret.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning