Se bildene fra MotoGP

VM i roadracing, det såkalte MotoGP, er kanskje den mest publikumsvennlige motorsporten i verden. Se bildene fra helgens åpningsløp i Qatar.

Regjerende mester Hayden ble nummer åtte i Qatar. (Foto: Sutton)
Regjerende mester Hayden ble nummer åtte i Qatar. (Foto: Sutton)
Publisert Oppdatert
Flotte damer i MotoGP (Foto: Sutton)
Flotte damer i MotoGP (Foto: Sutton)

MotoGP byr alltid på spennende racing, og spennende ble også årets åpningsløp på Losail-banen ute i ørkenen i Qatar. Den største stjernen, Valentino Rossi, måtte ta til takke med andreplass bak Casey Stoner, mens Dani Pedrosa ble nummer tre.

SE BILDENE HER

Mesteren på 8. plass
Regjerende verdensmester, Nicky Hayden fra USA, ble bare nummer åtte i dette som var det første løpet med 800 ccm-motorer. MotoGP har altså gått ned på motorstørrelsen foran denne sesongen, og Ducati så farlige raske ut med de nye motorene i Qatar.

18 løp
18 løp skal kjøres denne sesongen, hvorav tre går i Spania og to i Italia, ettersom interessen for roadracing er størst i disse landene. Men det går også løp i USA, Malaysia, Australia, Japan og Kina.

ALLE BILNYHETER FRA GENÈVE

I tillegg til MotoGP kjøres det også løp i 125 ccm og 250 ccm de samme helgene, og under rundene i Europa skal det også kjøres en såkalt "Red Bull MotoGP Rookies Cup" for unge talenter, og der stiller norske Sturla Borch (16) til start.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning