SAUBER PETRONAS C23:

SAUBERS NYE F1-BIL LANSERT

Sauber Petronas har nå lansert sin nye F1-bil, C23. Den stiller med samme motor og girkasse som Ferrari og har store muligheter for videreutvikling.

Publisert Oppdatert

Den nye Sauber-bilen ble lansert i Red Bulls hangar på flyplassen i Salzburg. Dette skjedde som en del av feiringen av tiårsjubileet for partnerskapet og vennskapet mellom Sauber og den østerrikske energidrikk-produsenten.

 

Den britiske jentepop-trioen Sugababes sørget for underholdning for de som ønsket mer enn å beskue den nye bilen.

 

Samtidig feirer Sauber Petronas to nye, store sponsorater; det egyptiske logistikk-selskapet Sokhna Port og det kinesiske forsikringsselskapet Tai Kang Life vil satse på F1 og Sauber fremover, og gir dermed teamet en sterkere økonomisk ryggrad.

Ferrari-power

Saubers motorleverandør Petronas har gitt det sveitsiske F1-teamet muligheten til å bruke samme motorer som Ferrari i årets sesong, og de skal også bruke Ferraris syvtrinns girkasse for første gang.

 

Sukkerbeibier på Sauber-jobb.

Det sveitsiske F1-teamet åpnet sin nye hyperteknologiske vindtunnel rett før jul, og har dermed ikke rukket så mye testing av bilens design. Men grunndesignet skal ifølge Rampf være godt nok til å gjøre bilen svært så konkurransedyktig.

Hard presang

Sauber Petronas' førere, italienske Giancarlo Fisichella og den nyansatte eks-Ferrari-testføreren Felipe Massa, skal prøvekjøre bilen i Valencia allerede i dag, kun to dager etter lanseringen.

 

Særlig Fisichella er svært så optimistisk; første kjøretur sammenfaller med hans egen bursdag, og han anser dette sammentreffet for å være alt annet enn tilfeldig.

 

Årets F1-sirkus innledes for øvrig på Albert Park i Australia den 7. mars.

 

[email protected]

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning