Rykende fersk styling

Allerede før den nye Mercedes-Benz C-Klasse er lansert, har Lorinser et stylingsett klart til bilen.

En sintere front, markante luftinntak i skjermene og dype sideskjørt preger Lorinser-stylingen.
En sintere front, markante luftinntak i skjermene og dype sideskjørt preger Lorinser-stylingen.
Publisert Oppdatert
Hekken er mer tradisjonell, med rene linjer. Eksosutblåsene er integrert i Lorinsers nye støtfanger.
Hekken er mer tradisjonell, med rene linjer. Eksosutblåsene er integrert i Lorinsers nye støtfanger. Foto: Unspecified

FLERE BILNYHETER
BIL: FOTOGALLERI

Det er ikke helt uvanlig at de store stylingfirmaene har klart å lage styling til nye biler allerede før de er i vanlig salg. De første eksemplarene av den nye Mercedes-Benz C-Klasse kommer hit i månedsskiftet mars/april, men tyske Lorinser har allerede laget et stylingsett til bilen.

Varianter
Dersom du har bestilt deg en ny C-Klasse, og frykter at naboen har gjort det samme, kan du personifisere den. Mercedes-Benz gir mange muligheter, og de forskjellige utstyrsvariantene av C-Klasse kommer også med forskjellig utseende.

Mindre konservativ
Mercedes-Benz har tatt enda et skritt vekk fra det konservative med den nye modellen. Og Lorinser tar den atter et skritt videre. En enda åpnere frontfanger og en motorsportsinspirert grill er på plass, du kan kjøpe forskjermer med markante luftinntak, og de nye sideskjørtene gjør bilen lavere samtidig som lufteslissene gir et mer aggressivt utseende.

Også bak har bilen fått en ny og dypere støtfanger, med integrerte utblås for Lorinsers sportseksosanlegg. Tuneren har satt på et senkesett, og sine egne 19-tommere. De tilbyr også trimming av dieselmotorene, om du ønsker mer kraft.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning