Ryktene fortsetter:

RUSTAD I OPEL?

Etter vår sak onsdag om at Tommy Rustad skulle kjøre Volvo i STCC, har det kommet frem nye opplysninger som tyder på noe annet. Opel Norge sier Rustad skal kjøre en Opel Astra Coupé.

Publisert Oppdatert
img

Kjører Tommy Rustad en slik bil i 2003?

Det går mange rykter om Tommy Rustad om dagen, men det er hevet over enhver tvil at hakadølen skal kjøre STCC - The Swedish Touring Car Championship. Vi var nok litt raskt ute med våre spekulasjoner onsdag om at Rustad skal kjøre Volvo.

 

Vi ringte til PR-sjef Reidar Brustad i Opel Norge for om mulig å få bekreftet de siste ryktene, som går ut på at Rustad skal kjøre Opel.

 

- Skal Tommy Rustad kjøre Opel denne sesongen?

 

- Det er meningen det ja, men jeg vet ikke om han har skrevet under kontrakten ennå, sier Reidar Brustad til Vi Menn Online.

 

img- Jeg har skrevet under en kontrakt for i år, men jeg vil ikke si med hvem, sier Tommy Rustad.

Biler fra BTCC

Opel-bilene som skal kjøre i STCC stammer fra BTCC i England, hvor de gikk helt til topps under navnet Vauxhall Astra Coupé.

 

BTCC-bilene er litt raskere enn bilene som skal brukes i STCC. Derfor må BTCC-bilene bygges om noe, før de kan stille til start i det svenske mesterskapet.

 

STCC-sesongen starter på Falkenberg den 4. mai, og i tillegg til Tommy Rustad skal Marius Erlandsen fra Mo i Rana forsvare de norske fargene.

 

 

RELATERTE SAKER

- Tommy Rustad til Volvo?

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning