Rally-bilag i Vi Menn

For femte år på rad kommer Vi Menn med eget rallybilag. I år som i fjor er søkelyset primært rettet mot VM, men også mot NM. I magasinet finner du en oversikt over VM-rundene og over teamene. Vi ser videre på Fords eventyrlige suksess med to konstruktør-VM på rad, og vi har snakket med Petter Solberg og Finn Aamodt om mental trening.

Publisert Oppdatert
Foto: ©Sutton Motorsport Images

Vet du hvem Richard Parry-Jones er? Waliseren er en av de absolutte toppene hos Ford "world wide", og sjef for 30 000 ingeniører og designere. Og så er han en ihuga rallyentusiast. Møt ham i et eksklusivt og spennende intervju. Eksklusive intervjuer har vi også med Malcolm Wilson, Jari-Matti Latvala, Travis Pastrana og David Richards. Vi tar videre en kopp kaffe med Citroën Sports blide og avtroppende sjef Guy Fréquelin, og hans etterfølger Olivier Quesnel.

Vi Menn Rally Spesial har også spennende saker om Cato Menkerud og - ikke minst - avdøde Colin McRae. Vet du hvem McRaes store forbilde var? Og ante du at han og Subaru-sjef David Richards i sin tid hadde flere tøffe konfrontasjoner?

Vi har mer enn pirket borti Eyvind Brynildsen, og vi har testet rallykunnskapene til Mads Østberg og Andreas Mikkelsen. Vi spør sentrale personer i norsk rally om det bare er tull å gi klassen med noen få WRC-biler NM-status. Vi fokuserer på historisk rally. Og vi røper John Hauglands store rallydrøm, som nå kanskje blir en realitet. Alt dette - og mye mer - får du i et rallymagasin vi våger å påstå knapt har sin make. Denne uken får du det sammen med Vi Menn.

Men husk at Vi Menn tar norsk og internasjonal motorsport på alvor året rundt. Du kan for eksempel snart lese en eksklusiv sak om Andreas Mikkelsen på isbanetrening i Norge med sin nye lærer, Marcus Grønholm.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning