HARTGE BMW 3-SERIE:

PYNT TIL DIN NYE TREER

Omtrent samtidig som den nye BMW 3-serie er kommet hit til landet, viser Hartge nesten full pyntepakke til bilen.

Publisert Oppdatert

Tyske Hartge har foredlet BMW´er i mange år nå. Og selvfølgelig måtte de - som alle de andre store tyske tunerne - legge vantene på den nye BMW 3-serie.

Nesten full pakke

Utvendig har de foreløpig ikke gjort så mye. BMW´en med internkode E90 får en ny frontleppe fra Hartge. Dessuten er nye sidespeil er på plass. Men tuneren lover oss at mer er på vei; det er bare å vente og se.

Hartge er også i ferd med å gjøre ferdig sportsunderstellpakker til de forskjellige 3-serie-modellene. Felles for pakkene er at de senker bilen med 30 millimeter, samtidig som de gjør bilen stivere. Du kan også kjøpe et stabiliseringssett til de sprekere modellene, bestående av stabstag foran og bak.

Tunerens felg- og dekkpakker er også tilgjengelig for den nye 3-serie; hjul i opptil tjue tommers størrelse og med 245/30-dekk foran og 285/25-dekk bak.

Trimming

Selv om 3-serie har fått en fin motorrekke med kraftige motorer, er det som så ofte ellers alltid rom for litt ekstra. Hartge har et ferdig sett for dieselmotoren i den flotte 320d; effekten økes til 190 hk og dreiemomentet til 390 Nm.

Og med tunerens sportseksosanlegg får du både en ekstra piff for utseendets skyld, samtidig som du får en mer kraftfull lyd i maskinen.

Interiørpynt

Selvfølgelig måtte Hartge også ta for seg interiøret i 3-serien. Og her får du mulighet til å bytte ut det meste.

Nye, skinnkledde og gripevennlige ratt med karboninnsatser er tilgjengelig, og pedalsett og forhviler i aluminium gir et sportslig inntrykk.

Du kan også få ny girspaktopp i lær eller aluminium - med eller uten opplyst kule - og selvfølgelig også et nytt håndtak på håndbrekket.

Mer snacks

For mer informasjon kan du besøke Hartge på www.hartge.de. Her kan du også finne en haug med annet snacks for BMW-føreren.

Når du har latt Hartge ta hånd om bilen din, må du jo selvfølgelig ha en matchende paraply klar om uværet skulle komme. Tiden kan du sjekke på Hartge-klokken din, og om du - på tross av den fine paraplyen - skulle bli våt gjennom Hartge-jakken, på den nye Hartge-genseren din og til og med på Hartge-T-skjorten, så finnes håndklær med innsydd Hartge-logo.

 

[email protected]

 

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning