Petters nye kontor

Subaru sliter i WRC for tiden, og Petter Solberg fortviler. Heldigvis er det lys i tunnelen, for på messen i Frankfurt lanseres hans nye kontor – en helt ny Impreza WRC.

Subarus nye Impreza WRC.
Subarus nye Impreza WRC.
Publisert Oppdatert

Petter Solberg vil selv være tilstede under lanseringen av det som sies å være en konseptbil av den kommende rallybilen. Vi skal likevel ikke være redd for å dra slutninger om at dette er mer eller mindre slik den faktiske bilen vil se ut. Innvendig er vi ikke det minste i tvil om at det står noe igjen. Det gjør det som kjent også på den de bruker i dag. Det neste vi kan lese ut av bilen, er hvordan en kommende STI vil bli.

Bilder: Subaru Impreza WRC
Frankfurt 2007: Alle nyhetene

Gatebiler
At det kommer et nytt design på rallybilen til Subaru er selvfølgelig fordi det kommer en ny generasjon gatebiler. Tredje generasjon er det som lanseres i disse dager, en bil som først slippes løs i USA. Når den kommer til USA skal den blant annet lanseres med en 1,5 liter og en 2-liters maskin. Den nye gateversjonen av Impreza ble første gang lansert under New York Motor Show tidligere i år, så dette er kun en europapremiere.

El og diesel
Foruten Impreza skal Subaru også ha med seg flere andre konseptbiler. I tillegg kommer de til å vise den nye dieselmotoren som vil bli lansert i Europa neste år. De som higer etter el-biler vil også kommer også til å få tilfredsstilt sine lyster på Subaru-standen. R1e heter dyret, og er en bil som allerede er i salg i Japan. Det må vel være denne Subaru refererer til i annonsene sine her hjemme da, for resten av bilene deres er langt fra noen miljøforkjempere. Vi gleder oss til lanseringen.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning