Petter Solberg i Discovery-serie

Discovery Channel har fotfulgt Subaru World Rally Team og Petter Solberg gjennom hele sesongen. Til våren starter en serie på seks program.

Publisert Oppdatert

I seks timelange program årets SWRT-drama fremstå på TV-skjermen i en ny serie fra Discovery Channel, med antatt start i mars.

"Hollywood" Solberg
Et TV-team har vært fluer på veggen, og har fått med seg mye av dramaet som har utspilt seg rundt en katastrofal sesong, der utgangspunktet var å ta tilbake VM-tittelen fra suverene Citroën og Sebastien Loeb. I hovedrollen er vår egen Petter "Hollywood" Solberg, som kanalen presenterer ham som. Regn med både latter og tårer fra mannen som bærer hjertet på skjortekragen!

Lykkelig slutt
Discovery Channel følger hele prosessen, fra rallybilene klargjøres til testing, shakedown og selve løpene. Det vil også bli fokus på selve rally-VM, og hvilke forskjellige utfordringer de forskjellige rundene gir teamene.

Andreplassen i Australia gir sikkert produksjonen et løft, men en seier i årets siste runde i Wales vil jo gi serien en virkelig Hollywood-avslutning - en "happy ending".

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning