Nytt arbeidsjern

Mitsubishi viser nå neste generasjon av arbeidsjernet Pajero.

Mitsubishi Pajero
Mitsubishi Pajero
Publisert Oppdatert

Vi får vel si at det var på tide at Mitsubishi Pajero fikk en avløser. Den har vært en trofast sliter, men sammenliknet med de nyere konkurrentene virker den gammel. Nå, 25 år etter at den første Pajero rullet av samlebåndet, er det tid for en ny modell.

Evolusjon
Den nye Pajero er mer en evolusjon enn en revolusjon, i hvertfall designmessig. Hovedlinjene fra dagens modell er fortsatt der, med unntak av at de noe særegne bakskjermene er endret.

I følge Mitsubishi skal Pajero fortsatt ha de røffe egenskapene i behold. Men innvendig er den blitt mer komfortabel og moderne, og med høyere kvalitetsfølelse.

Mer avansert utstyr
Mer utstyr blir også tilgjengelig, blant annet kommer den i en toppmodell med blant annet innebygd harddisk for navigasjon og musikk, ryggekamera, et 860-watts stereoanlegg og LCD-skjermer for de i baksetet.

Kraftige motorer
Under panseret får Pajero en nyutviklet, 3,2-liters dieselmotor på 170 hk, kombinert med en femtrinns automatkasse. En 3,8-liters bensin-V6 på 250 hk blir også tilgjengelig, for de som absolutt ikke vil stå ved dieselpumpa.

Et elektronisk kontrollert firehjulstrekksystem, låsbar differensial på bakakselen og antispinn og -sladd er på plass og sørger for sikker framdrift både på og utenfor veien.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning