TIDENES NM-SESONG:

NY UTFORDRER I NM

Trond Sveinsvoll har meldt seg på i kampen om NM-gullet i rally til neste år. Stavanger-mannen stiller til start i en 2001-modell Ford Focus WRC.

43a001e4a6c21.jpg
43a001e4a6c21.jpg
Publisert Oppdatert
img
img
img
- Jeg har kjøpt en 2001-modell Focus WRC som tidligere har blitt kjørt av Mohammed Ben Sulayem. Dette er en relativt billig WRC-bil å drifte, og jeg tror den er bra nok til å vinne NM med. Det er målet, sier Trond Sveinsvoll til Vi Menn Bil.

 

Etter at Ben Sulayem kjørte bilen ble den kjøpt av Ford Spania, mens en privatfører i Storbritannia har kjørt bilen de siste årene.

 

- Bilen har full historikk fra M-sport og er nå overhalt av Ramsport i England. Dette skal være en veldig bra bil, forklarer Sveinsvoll, som i år har kjørt tre EM-runder med en Renault Clio Super 1600.

Spennende startfelt

Dermed har enda en mann meldt seg på i kampen om NM-gullet i rally. Fra før vet vi at Subaru-duoen Mads Østberg og Anders Grøndal blir farlige, og ikke minst regjerende mester Thomas Schie.

 

Det skal også bli spennende å følge Christian August Selmer i en 2002-modell Ford Focus, samt svenske Peter Zachrisson i en Mitsubishi Lancer. Dessuten tyder mye på at Thomas Kolberg stiller til start, og Morten Østberg skal kjøre utvalgte NM-runder.

 

I kulissene jobber også Tord Linnerud og Rune Dalsjø med nye biler. Tord vurderer å starte NM-sesongen med sin Toyota Corolla hvis han ikke får på plass en ny bil før sesongstart.

 

Etter det Vi Menn erfarer skal Henning Solberg nå ha bestemt seg for å kjøre en Bozian-Peugeot i VM, og trolig er det Peugeot både Linnerud og Dalsjø håper å kjøre i NM også.

 

Du kan lese mer om både VM og NM i Vi Menns eget rallybillag som kommer i salg rett før Rally Monte Carlo.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

[email protected]

 

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning