Ny arbeidsbil

Citroën Berlingo er en praktisk og rommelig bil, til en hyggelig pris. Men den begynner å dra på årene. Nå er arvtageren på vei, og vi har bildene.

Bilen blir enda mer praktisk innvendig, og får en "søtere" design enn dagens modell. Den skal skille seg ut i trafikken. Foto: Automedia
Bilen blir enda mer praktisk innvendig, og får en "søtere" design enn dagens modell. Den skal skille seg ut i trafikken. Foto: Automedia Foto: Automedia, Inh. Andreas Conradt
Publisert Oppdatert

Det begynner å bli en del år siden Citroën Berlingo fikk en midtlivsoppdatering. Men den er jo fortsatt en helt ålreit bil, og gjør jobben den er ment å gjøre på en god måte. Den kjører også overraskende godt til å være en bil i denne klassen.

Drar på årene
Som arbeidsbil er den rommelig og rimelig. Med personbilinnredning har du masse plass, en rekke praktiske løsninger - og heller ikke her er prisen skremmende.

Frankfurt 2007: Alle nyhetene

Men den begynner jo å dra på årene, noe som blant annet merkes på opplevelsen av interiøret og på utstyrsnivået - både hva sikkerhet og komfort angår. Nå er arvtageren på vei, og våre spionfotografer har knipset den under testing sør i Europa.

Spionbilder: Citroën Berlingo
Mer: Alle bilgalleriene

Finere og mer komfortabel
Berlingo - og søstermodellen Peugeot Partner - får en mer moderne ytre design og et finere interiør. Kjøreegenskapene blir også forbedret for mer komfort, og sikkerhetsnivået bringes opp til dagens standard. Som dagens Berlingo vil den komme både som en rendyrket arbeidsbil og en modell beregnet på persontransport.

Det er ikke akkurat mye informasjon som finnes om bilen foreløpig, men alt tyder på at den blir tilgjengelig med to dieselmotorer og to bensinmotorer når den kommer på markedet neste år.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning