Aprilia Caponord

NORDKAPP MED MER

Aprilia Caponord kan brukes til det meste – fra frisk svinglek i kompaniskap med potente sportsmaskiner, til lange turer med sambo og stormkjøkken.

Publisert Oppdatert
img

Caponord er Aprilias svar på Honda Varadero. Fra sadel-

plass oppleves de også svært likt, hvilket er en god

attest.

Sammenliknet med andre reiseenduroer, byr Caponord på fin stabilitet og sikre kjøreegenskaper. Motorens ekstra punch på toppen sørger for at den sportslige kjørelysten blir inspirert, og både passasjer og fører har det godt i sadelen.

 

Caponord er utstyrt med en nedtrimmet RSV-motor. Nedtrimmingen er utført på en forbilledlig måte, i den forstand at motoren er ultramyk i mellomregisteret, uten at turtallsviljen er gått tapt. Til tross for at sykkelen er stor og kåpa enda større, har Aprilia også klart å holde bensinforbruket på et akseptabelt nivå.

 

Takket være lavt sete oppleves den også som lettkjørt. Er du på jakt etter en ypperlig allrounder med barskt utseende og morsomme egenskaper, vil Caponord ikke skuffe.

+ Komfort/kjøreegenskaper

÷ Designen kan diskuteres

= Aprilia Varadero

 

img"KORT & GODT" OM:

Aprilia Futura 1000

Med eksosrør i hekken og aggressive linjer stiller Futura med et eksteriør som absolutt gjør seg bemerket. Det oppsiktsvekkende skallet skjuler trivelig V-twin-opplevelse med komfort attåt. En fin sportstourer som både byr på eksklusiv utstråling og gode manérer.

 

 

 

imgAprilia RSV 1000 Tuono

Den heter RSV 1000 Tuono, hvilket forteller alt om opphavet. Årets nye Aprilia-nyhet er nemlig intet mindre enn en avkledd RSV Mille. Med høyt styre og barske detaljer sklir Tuono rett inn i det populære streetfightersegmentet. Vi ser virkelig fram til å nyte Mille i oppreist komfort.

 

IMPORTØR: Haro Skandinavia, Kjørbekkdalen 6, 3735 Skien, tlf. 35 50 67 80, www.aprilia.com

 

TILBAKE TIL FORSIDEN

 

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning