Nissen bytter kjøretøy

Man skal ikke tro alt man leser, og takk for det. I en pressemelding vi nylig fikk inn, står det at Nissen har fått ny bil, men heller ikke Nissen ser ut til å være den samme.

Publisert Oppdatert

Man skal heller ikke tro alt man ser, for om bildene vi fikk inn samtidig stemmer, så har Nissen kjøpt seg Hummer. Et sted går grensen, for hva skal vel Rudolf gjøre da?

Reklamestunt
Det hele dreier seg kun om et julestunt fra Geiger, tuningspesialisten som foredler de amerikanske bilmerkene. De har gjort et stort antall Hummer, men denne er i det særeste laget. Bilen ble laget for et tysk TV-program, Galileo, i en seanse med masse ståhei.

Foruten ny lakk, bestilte nissen nye hengsler til dørene. En jul uten spesiell belysning ville ikke blitt noen hyggelig jul, så bilen er dekorert med 250 LED-lamper for å virkelig stadfeste høytiden. Samtidig måtte julenissen ha et helt spesielt interiør. Peisen skulle heller ikke mangle.

Hvem er best?
At Nissen er interessert i utspjåka kjøretøy er ikke bare bilen et bevis på, men se den scooteren han har bakpå. Nå er vi likevel tilbøyelige til å la nissen komme med slede, som alle andre år. Vi er derimot mer opptatt av er om det er den ordinære nissen som kommer, eller om det er denne feminine varianten som bærer sekken i år. Vi i redaksjonen har en favoritt.

Ha en riktig god og fredelig jul!

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning