Nissan Forum: Alt mulig-bilen

Mens andre lager stadig mindre biler og snakker om downsizing i alle ordets betydninger, lanseres "minibussen" Nissan Forum med beskjeden om at dette kan bli fremtidens familiebil.

Publisert Oppdatert

Vel, helt minibuss er den ikke, men den har tre seterader, mye plass, og er en stor MPV.

Nissan Forum har ingen B-stolper, så det er veldig lett å komme inn og ut av bilen. Ingeniørene har da naturlig nok hatt ekstra fokus på hengsler og døroppheng til skyvedørene på siden.

Setene kan vendes og vris dit du vil ha dem; ja, de kan til og med snus helt rundt.

Nissan mener ellers at bilens størrelse bidrar til å bevare "husfreden", ettersom barna har sin egen avdeling der bak, mens mor og far kan holde seg foran. I den bakre avdelingen er det et eget underholdningsanlegg med musikk, video etc. Og foran har de voksne en skjerm hvor de kan se hva barna holder på med.

Bose har laget underholdningssystemet, som også kan levere musikk ut i det fri når man har slått leir. I tillegg har Nissan plassert kameraer rundt om på bilen, slik at du lett kan se hva som befinner seg foran, bak og på sidene.

Det meste av det vi har omtalt her, vil ikke komme på markedet med det første, men kanskje designen blir realisert om ikke så altfor lenge?

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning