FREM OG TILBAKE I FIA-LEDELSEN:

MOSLEY FORTSETTER LITT TIL

For ikke lenge siden fikk vi beskjed om at FIA-president Max Mosley ville trekke seg i oktober. Nå kommer meldingen om at han fortsetter litt til.

40fcc9ce70670.jpg
40fcc9ce70670.jpg
Publisert Oppdatert

Det overrasket de fleste at Max Mosley ville trekke seg fra presidentvervet i FIA i oktober i år. Et enstemmig FIA-senat - bestående av de åtte mest fremtredende FIA-medlemmene - gikk tidligere denne måneden sammen om å be Max Mosley fortsette ut presidentperioden.

imgI følge en pressemelding FIA nå har sendt ut, har FIA-senatet gitt Mosley klar beskjed om at hans planer om å gå av ville skade FIAs interesser.

Da FIA-senatet møttes i London før helgen, hadde Max Mosley vært runden hos de ulike seksjonene i FIA. Han meddelte at de ulike gruppene delte FIA-senatets mening om at han burde fortsette ut den perioden han er valgt for, og han fortsatte med å si at det ville være uansvarlig om han gikk av i år.

Mosley uttrykte stor takknemlighet for støtten han har fra FIA-senatet og FIA i sin helhet, og vil fortsette i presidentposisjonen til valget i oktober 2005.

 

[email protected]

 

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning