Moro på jobb

Våre spionfotografer har nå tatt de beste bildene hittil av den kommende Opel Vectra. Vi tror Opels testførere hadde en morsom dag på jobben.

Neste generasjon Vectra får en mer coupéaktig profil enn dagens modell. Foto: Automedia
Neste generasjon Vectra får en mer coupéaktig profil enn dagens modell. Foto: Automedia Foto: Automedia, Inh. Andreas Conradt
Publisert Oppdatert

Neste generasjon Opel Vectra nærmer seg. Nå om dagen driver Opels ingeniører og testførere med finjustering av bilens avanserte sikkerhetssystem, noe som krever at de virkelig setter bilen på prøve.

Nye Opel Vectra: Se bildene her

Vectra´en, som blir både bredere og høyere enn dagens modell, med med innvendig plass som resultat, blir tilgjengelig med et system som i teorien kan gjøre bilen førerløs.

Førerløs bil
Et knippe radarer, lasere og kameraer leser vei, trafikk, skilt og annet i omgivelsene, og dersom føreren ikke reagerer på en situasjon, gjør bilen det. Det skal forhindre kollisjoner, og hjelpe til med å holde bilen i rett spor på veien.

Våre kilder forteller at det er innvendig vi får se de aller største forskjellene i forhold til dagens Vectra. Utforming og materialer skal være mykere og finere i den nye, med bedre opplevd kvalitet som resultat.

Vectra blir også tilgjengelig med firehjulstrekk, og bredere sporvidde skal gi en mer komfortabel framfart. Den kommer med et bredt knippe motorer - regn også med at en 2,7 liter stor dieselmotor på 200 hk blir å få.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning