ECLIPSE CONCEPT-E:

MITSUBISHIS NESTE SPORTSBIL?

Mitsubishis forhjulsdrevne sportsbil Eclipse er et sjeldent syn på våre veier. Snart kommer den i ny utgave, og mens vi venter frister Mitsubishi med noen konsept-skisser.

Publisert Oppdatert

Den økende interessen for tuning og styling av gatebiler, i kombinasjon med filmer som "The Fast and The Furious", har gitt Mitsubishi Eclipse nærmest kultstatus også her i landet. På hovedmarkedet USA er den tilgjengelig både som coupé og kabriolet, med forhjulstrekk og motorer fra 147 til 210 hk.

 

På Detroit Auto Show rett over nyttår skal Mitsubishi vise det de kaller et "high performance sportsbilkonsept", med navnet Eclipse Concept-E. Mitsubishi uttaler at den nye Eclipse skal være raskere og by på mer kjøreglede enn de tidligere modellene, og toppmodellen som vi her viser skisser av skal visstnok by på ytelser av ekte sportsbilkaliber.

 

Den nye Eclipse kommer i salg i 2005, og vi antar at også denne får følge av en kabriolet-versjon. Vi følger opp med mer om Eclipse-konseptet under Detroit-messen, 4. til 19. januar neste år.

 

[email protected]

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning