Mercedes-Benz CLC: To flotte stjerner

Mercedes-Benz har tatt med seg supermodellen Eva Padberg i fotostudioet, sammen med sin kommende, kompakte coupé CLC.

Publisert Oppdatert

I slutten av denne måneden arrangeres Fashion Week Berlin, med Mercedes-Benz som hovedsponsor. Den tyske bilprodusenten benytter anledningen til å avduke sin neste modell; den kompakte coupéen CLC, som skal etterfølge C Sportcoupé.

Mote og skjønnhet
Siden dette er en motemesse, tok Mercedes-Benz med sin "merkeambassadør", supermodellen Eva Padberg, og en CLC i fotostudioet. I følge produsenten skal dette markere sammenhengen mellom bilmerket og design, mote og livsstil Og Eva Padberg blir helt sikkert en viktig brikke i selve avdukningen av bilen, også.

Dette er altså de første bildene vi får se av den kommende coupéen. Som vi tidligere har skrevet, er den basert på forrige generasjon C-Klasse. Men 1100 deler skal være nye eller videreutviklet i forhold til C Sportcoupé.

Mini-CL
Bilen, som kommer på markedet til våren, får mange designhint fra den nye C-Klasse - og forfra ser den jo ut som en mini-CL. Den skal være en rimelig inngangsbillett til Mercedes-Benz´ coupérekke, men likevel by på mye utstyr, og høyt nivå på sikkerhet og teknologi.

CLC´en på disse bildene er utstyrt med sportspakke, sportsunderstell og 18-tommere, og krompakke. Under panseret har den en kompressormatet 1,8-liter på 184 hk, men vi antar at de fleste av de andre motorene i C-Klasse også finner veien til den nye CLC. Dette betyr en ganske så komplett diesel- og bensinmotorrekke.

[email protected]

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning