ABT AUDI ALLROAD QUATTRO:

Mer sport utenfor veien

Tuneren Abt ville selvfølgelig ikke la Audi Allroad være i fred.

44d79ffa9ebfd.jpg
44d79ffa9ebfd.jpg
Publisert Oppdatert

Tyske Abt driver som kjent med tuning avVolkswagen, Audi, Skoda og Seat. Nå som Audi har lansert Allroadquattro, klarte de selvsagt ikke å holde fingrene av fatet dennegangen heller.

imgAbt Sportsline forteller atAllroad jo på en måte er en SUV (en "Sports UtilityVehicle"), og at de ønsket å ta "S"´en noen hakkvidere.

Diesel-trim

Motortuningen var allerede klar fra før av;Allroad bruker jo de samme motorene som blant andre Audi A6. Den2,7 liter store dieselmotoren har fra fabrikkens hånd 180 hk og 380Nm, og etter Abts flikking gir den 230 hk og 450 Nm. Den flottetrelitersdieselen med 233 hk og 450 Nm økes til 272 hk og voksne550 Nm.

Store hjul

Det er vel kanskje ikke så mangeAllroad-kjøpere som faktisk skal bruke bilene sine i gjørma, og Abthar tatt konsekvensene av dette. De leverer sine egendesignede19-tommere med 255/40-dekk til bilen, og montert med spacere somforskyver hjulene 15 millimeter ut på hver side fylles de kraftigehjulbuene fint opp.

Og om du vil være enda villere, leverer Abt deg gjerne et sett20-tommere skodd med 265/30-dekk. Vi kan ikke helt si vi står innefor kjøreegenskapene på slitt, norsk asfalt, men det ser jo ihvertfall gromt ut.

Abt Sportsline finner du på www.abt-sportsline.de.

 

[email protected]

 

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning