HAMANN PORSCHE 996-KIT:

Lyst på ny Porsche?

Har du en Porsche 911 av 996-generasjonen, men liker utseendet på dagens modell (997) bedre? Hamann har løsningen.

Publisert Oppdatert

Da Porsche lanserte 996-generasjonen av 911, fikk de en del kritikk for designen. Mange av de tradisjonelle elementene var borte, og spesielt frontpartiet - og frontlyktene i særdeleshet - både var og er grunnlaget for mange diskusjoner.

Så kom dagens 997-generasjon av 911, og Porsche hadde fjernet de utflytende speileggene og igjen gitt bilen ovale og mer stående frontlys.

996 til 997

Siden Porsche i veldig mange år har brukt biter om hverandre, har det tidligere vært lett å "oppgradere" en eldre bil med nyere utseende - i mange tilfeller er det bare å skru av det gamle og sette på det nye uten å måtte modifisere noe.

Det ruller jo en god del 996-911´er rundt omkring, og selv om det kanskje ikke er så mange karosserideler som går om hverandre på 996 og 997, har Hamann har nå tatt fram en fiks for designen på den førstefødte.

Noen biter fra Porsche selv

Stylingsettet gjør om 911s design til 997-utseende. De største endringene er naturligvis i fronten; en ny frontfanger, nye forskjermer (der det sitter et såkalt racingtanklokk på den ene), og selvsagt også nye frontlys. Lyktearrangementet består av originale Porsche-biter. Dette settet er tilgjengelig for 996-variantene Carrera, GT3, Carrera 4S, Turbo og GT2.

Mer styling og mye trimming

I tillegg kan Hamann utstyre 996´en med ting som vingedører, en haug med andre stylingbiter til karosseriet, nye hjul, eksosanlegg og understellskomponenter.

Motortrimming er også tilgjengelig; opptil 620 hk og 780 Nm, med 350 km/t i toppfart er mulig - i hvertfall hvis utgangspunktet er en Turbo eller en GT2.

Lager det du ønsker

Hamann forteller oss at de jobber etter filosofien "ingenting er umulig". Og de vil gjerne fortelle at alle kan gjøre sin Porsche helt unik. Da inngår også en rekke interiørdetaljer de leverer; alt fra spesiallagde karbonbiter, via spesialsydde skinninredninger i den fargen du ønsker, til store multimediaanlegg.

Mer info finner du på Hamanns hjemmeside: www.hamann-motorsport.de.

 

[email protected]

 

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning