Lexus lover fraspark

Lexus har sendt ut en liten teaser på hva de skal vise på bilutstillingen i Detroit i januar, men har vi ikke sett den før?

Publisert Oppdatert

SE BILDENE

Sammen med fem linjer på et ark, har Lexus sendt ut en liten teaser på hva de skal vise i Detroit. På bildet ser vi et bakre hjørne på en Lexus IS, og ja, de sier da også at de skal vise en versjon av bilen som skal hete Lexus IS-F. Denne skal ta opp kampen med M-serien til BMW, som Lexus har utpekt til hovedkonkurrent. Bilen får en V8-maskin, og vil garantert yte så det holder. Ikke bli overrasket om tallet for effekt vil runde 400. Bilen lanseres som en 2008-modell, men vil helt sikkert bli å finne på gata lenge før det. Sånn er det bare, i hver fall på andre siden av dammen.

Det er nå engang også sånn, at vi har vært på bilmesse før. På Detroit utstillingen i fjor hadde de en lekker sak stående som vi ikke fikk informasjon på. Den var blå, den var lav, den hadde store hjul, og den så særdeles frekk ut. Ingen ville si noe om den, og ikke hvorfor den var der. En skikkelig teaser, med andre ord, men Vi Menn lot seg ikke lure. Her er Lexus IS i F-versjon.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning