Leken utfordrer

Fiat satser stort, og viser de en kommende Golf- og Corolla-utfordrer med lekre og lekne linjer.

Publisert Oppdatert

SE BILDENE HER

Fiat lar nå Bravo-navnet gjenskapes etter noen år uten en direkte konkurrent i det store bilsegmentet der blant andre Volkswagen Golf, Toyota Corolla og Ford Focus herjer. 29. januar skal de nemlig vise en helt ny modell i Roma, som skal komme på markedet rett etter.

- Rommelig og gjennomført
Bravo skal i følge Fiat selv blande vakker design med godt innhold. Interiøret skal være førerorientert, samtidig som det skal være god plass til passasjerer og bagasje. Kvalitetsfølelsen skal også være god - i pressemeldingen gjør Fiat et stort poeng av at materialvalg og tanken på detaljer skal være gjennomført til det minste punkt. Og det høres jo lovende ut.

Bilen har fem dører, og måler 4,34 fra front til hekk. Dette gjør den lengre enn de fleste av konkurrentene, og den er også relativt bred. Bagasjerommet er også av den rommelige typen; med 400 liter å laste i er det få i denne klassen som kan måle seg mot den.

Spennende motorer
Under panseret kan vi velge mellom to 1,9-liters dieselmotorer på 120 eller 150 hk, en 1,4-liters diesel på 90 hk, og to nyutviklede, turbomatede 1,4-liters bensinmotorer på henholdsvis 120 og 150 hk.

Vi har ikke fått noen forbruks- eller utslippstall ennå, men mye kan jo tyde på at alle disse motorene kommer ganske så hyggelig ut dersom forslaget til de nye bilavgiftene her i landet vedtas.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning