MUSA

LANCIA GJØR EN ”FITTA”

Fra tid til annen finner bilprodusenter modellnavn som kan vekke assosiasjoner med mer eller mindre positivt fortegn. I Genève skal Lancia vise sin intime luksus-MPV med det velklingende navnet Musa.

Publisert Oppdatert

De fleste kjenner vel til Hondas opprinnelige navn på småbilen som ble hetende Jazz her i landet. Lancia følger nå opp med den luksuriøse mini-MPV-en Musa.

Vil den slå an like mye som navnet? Bilen synes iallfall å kunne bli et hyggelig bekjentskap, og dette blir helt klart andre boller enn Fitta.

Romslig, men kompakt

Musa er en kompakt, høyreist "Multi Purpose Vehicle", og Lancia uttaler at bilen er beregnet for deg som elsker å kombinere god smak med praktiske løsninger

På tross av Musas beskjedne ytre mål - lengde 4,10 m, bredde 1,70 m, høyde 1,66 m - vil den visstnok by på et romslig interiør.

I likhet med de øvrige Lancia-modellene, har også Musa et påkostet interiør. Farge- og materialvalg skal være blant de beste, og førerplassen er ren, ryddig og oversiktlig.

Setene i Musa er sammenleggbare og kan i tillegg skyves frem og tilbake, frem og tilbake, i hele 32 ulike stillinger, posisjoner og konfigurasjoner.

Nøyaktig hvor rommelig den er bak, vites ikke.

Et stort glasstak og en rekke oppbevaringsrom skal også bidra til å gjøre Musa til et trivelig sted å være.

Musas motorer

De første eksemplarene av Musa skal rulle ut på veiene på sensommeren, og kundene kan velge mellom to dieselmotorer: en 1,9-liter med 100 hk og 260 Nm og en 1,3-liter med 70 hk og 180 Nm. I tillegg kan den fåes med en 1,4-liters bensinmotor med 95 hk og 128 Nm.

I en pressemelding bruker Lancia følgende karakteristikk for å oppsummere noen av Musas viktigste egenskaper: "g ood taste, warmth, generosity"

[email protected]

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning