Lamborghini for moteløver

Synes du ikke en Lamborghini Murciélago er visuell nok? Nå har den italienske supersportsbilprodusenten laget en spesialvariant for dem som virkelig vil synes.

Lamborghini Murciélago LP640 Versace
Lamborghini Murciélago LP640 Versace
Publisert Oppdatert

SE VÅRT BILDEGALLERI

Lamborghini Murciélago er jo i utgangspunktet en ganske så synlig bil. Men Lamborghini har lang tradisjon med å lansere spesialvarianter av supersportsbilene sine, og nå har de laget en Murciélago-variant for de motebevisste.

Heftig og rask
Den 6,5 liter store V12´en yter som i standardvarianten Murciélago LP640 640 hk ved 8000 o/min og 660 Nm ved 6000 o/min. Og for å gjøre oss ferdige med de heftige tallene: den 1665 kg tunge, firehjulsdrevne og karbonfiberkledte bilen gjør 0-100 km/t 3,4 sekunder, og toppfarten er "over 330 km/t" i følge Lamborghini.

Men dette er som nevnt det samme som i standardbilen. Italienere er som kjent glade i å feire ting, enten det er jubileer, avtaler eller for den saks skyld mote. Versace-modellen er laget som et samarbeid mellom moteskaper-huset Gianni Versace SpA og Lamborghini, for å feire årets moteuke i Milano.

Store kontraster
Bilen er lakkert i en spesiell "Isis"-hvitfarge, med mange detaljer - som felger, luftinntak, sidespeil og Versaces logo i kontrasterende svart. Også innvendig går det kun i svart og hvitt; det aller meste, inkludert en rekke karbonbiter, er lakket i svart. Og sitteflatene i nappaskinn-setene og nakkestøttene i bilen er farget i samme hvitfarge som eksteriøret.

Fint standardtilbehør
Versace-logoen er også preget inn i setene, og i skinnet i dørsidene, midtkonsollen og i underkant av dashbordet. Med bilen får du også et spesiallaget koffertsett, naturligvis med Versace-logoer her og der.

Og ikke nok med det: kjøperne av de ti bilene som skal bygges får også med et matchende armbåndsur designet av Donatella Versace.

Hva herligheten koster? Trenger du å spørre, har du ikke råd.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning