Kunstnerisk og elegant

Nissans Intima-konsept er ikke spesielt intim - den er en rommelig, elegant sedan for dem som ønsker noe ekstra.

Frontruta går over i et digert glasstak, og sammen med en stor bakrute gir dette mye lys i kupeen.
Frontruta går over i et digert glasstak, og sammen med en stor bakrute gir dette mye lys i kupeen.
Publisert Oppdatert

Bilder: Nissan Intima

Nå er det ikke lenge før Tokyo-messen åpner, og Nissan har med seg mange konseptbiler. Du har tidligere kunnet lese om de spesielle Pivo 2 og Round Box, men de har også med seg en stor sedan til bilutstillingen.

Intima-konseptet skal være bygd for de med sans for det sofistikerte, og for dem som bryr seg mer om at detaljene skal se riktige ut og at kjøreturen skal være behagelig, enn å hige etter den store kjøreegenskapsmessige gleden.

Inviteres inn
Nissan sier at Intima skal invitere passasjerene inn i den fem meter lange bilen. Dette ved hjelp av hyggelig belysning, kunstneriske former, flotte detaljer og materialer mer godfølelse. En detalj som at passasjesetet foran kan snus 80 grader utover, gjør det jo også lettere å sette seg inn i bilen.

Det er masser av funksjoner for at de fire i bilen skal ha det så behagelig som mulig, samtidig som omgivelsene er elegante og skal gi en avslappet atmosfære.

Smykker
Som de øvrige Nissan-konseptene har også Intima en kombinasjon av buede former og skarpe linjer. Lyktene er designet for å ligne på krystaller, mens felgene og grillen er svært detaljerte og med høy finish, og skal minne oss om kostbare smykker. Under panseret har konseptbilen fått det Nissan selv kaller en miljøvennlig V6-diesel.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning