PETTER SOLBERG På MOTORSPORTGALLA I MONACO:

KUNSTEN Å VEKKE OPPSIKT

Det er ikke bare i rallyløypa Petter vekker oppsikt. Også på Motorsportgallaen i Monaco ble han et selvfølgelig midtpunkt.

Publisert Oppdatert

Den årlige Motorsportgallaen i Monte Carlo samler alle som betyr noe i motorsportverdenens mest prestisjefylte klasser. Hit kommer utøverne for å motta sine pokaler etter sesongen som har gått, og vår alles Petter var i høyeste grad til stede. Midt blant alle smokingene vakte han virkelig oppsikt med sitt valg av antrekk.

Med bunad på fremste rad

I motsetning til alle de andre deltakerne på gallaen, droppet Petter smokingen og fant frem sitt aller flotteste festantrekk: Østfoldbunaden. Et valg som tydelig viser hvilken fargeklatt han er innen motorsporten, og at han - på tross av all suksess - vet veldig godt hvor han kommer fra.

 

Det hele ble ikke mindre oppsiktsvekkende av at også Petters kone Pernilla stilte i bunad, og vi har god grunn til å tro at de var kveldens mest fotograferte par.

 

Etter premieutdelingen var det tid for det tradisjonelle gruppebildet, en nøye planlagt affære der rang og prestasjon avgjør posisjonen. Og Petter er pent plassert i aller fremste rekke, sammen med Michael Schumacher, FIA-president Max Mosley og F1-generalen Bernie Ecclestone. Så WRC-bragden har tydeligvis gjort inntrykk også utenom våre landegrenser.

 

Men, om vi ser bort fra prestisje og verdensmestertittel - det er absolutt ingen tvil om hvem som er motorsportens verdensmester i festantrekk!

 

[email protected]

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning