JEEP GRAND CHEROKEE-PRESENTASJON:

KREATIV PRESENTASJON

Vi ser stadig kreative forsøk for å få oppmerksomhet rundt en bilpresentasjon. Jeeps siste stunt er et av de mer spesielle.

Publisert Oppdatert

Den gamle tradisjonen med å presentere en ny bil ved å plassere den på en scene, for så å fjerne lakenet som skjuler den, er ikke lenger nok for å tiltrekke seg det travle publikums oppmerksomhet.

Spiderman-stunt

Da Jeep skulle markere at Grand Cherokee er på plass hos forhandlerne i USA, fant de ut at en Spiderman-lignende opptreden kunne være passende.

Travle Manhattan i New York var valgt som åsted for kick-off-seansen. Det vil si: de hadde valgt ut en skyskraper med strategisk beliggenhet rett ved Madison Square Garden.

Jeep parking only!

Jeep presenterte bilen ved å trekke den opp langs veggen av den tretti etasjer høye skyskraperen, mot et "Jeep parking only!"-skilt.

Vindusvask-flaten ble brukt som vei, men enkelte av de vel 500 000 som var vitne til hendelsen uttrykker en viss skuffelse over at bilen ikke kjørte opp på egenhånd, men var avhengig av wire og vinsj.

Skuffelse?

Enkelte var også litt skuffet over at det ikke strømmet vakre kvinner ut av bilen når den hadde kommet til topps.

Den nye Jeep Grand Cherokee kommer for øvrig hit til landet på vårparten. Den blir tilgjengelig med tre forskjellige firehjulstrekksystemer, tre ulike bensinmotorer, og sannsynligvis også en dieselmotor.

 

[email protected]

 

 

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning