Klar for det meste

Dune Project er navnet på Delta4x4s nyeste kreasjon. Med basis i en Jeep Grand Cherokee har de bygd en bil som skal klare seg både på landeveien og over sanddyner i ørkenen.

Publisert Oppdatert

Nesten 500 hk!
Nå er det riktignok ikke noe tamt utgangspunkt de har brukt; basisen er en SRT8, med 6,1-liters V8 på 425 hk. Et nytt og åpnere eksosanlegg - med tøffe endestusser, et åpnere innsug, og ny motorstyring har gitt Delta4x4s eksemplar 499 hk. Dette er nok til å sende den store og tunge bilen til 100 km/t på under fem sekunder.

Et nytt understell har gitt bilen ti centimeter høyere bakkeklaring, og selv om den nye fronten er fem centimeter lavere enn originalen, bør Dune Project fortsatt takle en sanddyne eller to. Den har i tillegg fått 11 x 23-tommere med 305/40-dekk på, og da måtte også et sett kraftige skjermbreddere til.

Med lys i skjermene
Tuneren har integrert en vinsj i fronten på Jeep´en, og på taket har den fått et takstativ i rustfritt stål. På dette har de montert et sett kraftige ekstralys. De har også montert inn ekstralys i skjermbredderne foran. Kanalbeskyttere, beskyttelsesplater under bilen og en ny støtfanger bak er også på plass.

Mer info får du på www.delta4x4.com

[email protected]

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning