Kjør den nye M3

Har du lyst til å kjøre den nye BMW M3? BMW har lagd et gratis spill der du kan kjøre og herje så mye du vil.

BMW gir deg muligheten til å få mange underholdende timers kjøring med den nye M3 - helt gratis.
BMW gir deg muligheten til å få mange underholdende timers kjøring med den nye M3 - helt gratis.
Publisert Oppdatert

Den nye BMW M3 er en ordentlig grom bil. En heftig, 420-hesters V8 setter god fart på den, og selv om bilen er mer voksen og moden enn de tidligere så rendyrkede M3-modellene, er den særdeles kjørbar.

Bilder: BMW M3-simulator

Men en M3 er jo ikke tilgjengelig for oss dødelige. Den norske importøren skal visstnok ta inn en åtte-ti biler i år, og prisen er borti 1,4 millioner kroner.

Gratis moro
Nå kan du og jeg imidlertid kjøre så mye vi vil med M3, og det på Grand Prix-banen på Nürburgring. BMW har nemlig lagd en simulator, og gjort den tilgjengelig uten at det koster noen ting.

Frankfurt 2007 - Alle nyhetene

Detaljene er flotte, lyden er tatt opp fra en ordentlig M3, og det er rett og slett deilig å dra motoren til 8400 o/min! Du kan også - som på den ordentlige bilen - justere bilen etter dine egne preferanser, før det bærer utpå banen.

Spillet skal i følge BMW fungere på alle PC´er, og du kan kjøre med tastaturet eller et ratt- og pedalsett. Litt ventetid blir det imidlertid; spillets installasjonsfil er på 345 MB. Men det er definitivt verdt ventetiden, dette er vanedannende! Og som vanlig med slike spill - og ikke minst i virkeligheten - blir det litt prøving og feiling før rundene sitter perfekt&

Mer og mer utfordrende
Og når ting begynner å sitte, kan du jo skru ned antispinn-systemet et hakk, skru av antiskrenssystemet, begynne å gire selv og annet som hører med.

Du kan for øvrig spille alene, mot venner i et lokalnettverk, eller mot andre over Internett.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning