Monaco GP:

KJENDIS KOS

Når det er Formel 1 i Monaco kommer kjendisene i hopetall. Vi Menn var på plass og så det meste som skjedde ”bak kulissene" i fysrstedømmet.

Publisert Oppdatert

 

img

Heidi Klum har blitt sammen Renault-sjefen

Flavio Briatore.

Det mest oppsiktsvekkenede i Formel 1-depotet denne gangen var at supermodellen Heidi Klum nå ryktes å være Renault-sjefen Flavio Briatores nye kjæreste. Ikke bare er Briatore nesten dobbelt så gammel som Klum - ryktene skal også ha det til at han er voldelig.

 

Heidi Klum burde kanskje ha forhørt seg med sin modell kollega Naomi Cambell før hun ble sammen med Briatore. Campell var nemlig sammen med italieneren før, men gjorde det slutt da hun ble banket både gul og blå etter en krangel.

 

Det stod til og med i VG, og selv om Flavio aldri har innrømmet ugjerningen er det ikke mange som tror han ikke påførte supermodellen de stygge blåmerkene.

img

Bono kikket på Formel 1 med fotballspilleren

Romario. Her hilser de på Jordan-sjefen

Eddie Jordan og Bernie Eclestone.

Bono med privatkonsert

Bono fra U2 bor i Eze, rett utenfor Monaco, og var på plass under løpet med blant annet fotballspilleren Romario. Lørdag kveld holdt Bono en privatkonsert på Cap Ferrat - og det er det ikke vanlig at Bono gjør.

 

En som fikk overvære privatkonserten var den kjente svenske tryllekunstneren Joe Labero. Labero regnes som en av verdens beste illusjonister, og tryllet aske inn i hånda på Vi Menns utesendte rett før han måtte dra for å underholde selveste Bono.

 

Romario heiet på sine landsmenn Rubens Barrichello, Christiano da Matta og Antonio Pizzonia og nektet å svare på spørsmål om fotball.

 

-I dag handler alt om Formel 1, sa Romario som har vært på mange Formel 1-løp tidligere.

img

Slavica Eclestone med sine to

døtre i Formel 1-depotet.

-Hvem er disse?

Undertegnede fikk også med seg en morsom episode som skjedde i F1-depotet søndag formiddag. Plutselig kom den nye Rolls Royce'n kjørende inn, og ut steg en eldre dame med to yngre på slep.

 

Noen fotografer løp til, og plutselig stod det hundrevis av fotografer og tok bilder av de tre kvinnene.

 

-Hvem er disse?, spurte jeg en fotograf.

 

-Aner ikke, svarte han fort, før han fortsatte å ta bilder.

 

Først den tiende fotografen jeg spurte visste hvem han tok bilder av. Det var nemlig kona til F1-sjefen Bernie Eclestone og deres to døtre.

 

Snakk om å gå i flokk

 

Relaterte saker:

-Årets viktigste løp

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning