Kjapp og kompakt

Audi S3 er en kjapp, kompakt bil. Og den er ordentlig morsom å kjøre. Etter at Abt har fikset på den, blir den enda kjappere.

Lavere understell, 19-tommere og ikke minst 310 hk under panseret gjør seg.
Lavere understell, 19-tommere og ikke minst 310 hk under panseret gjør seg.
Publisert Oppdatert
Eksosanlegget skal slippe ut massevis av godlyd, og frigjør også litt kraft.
Eksosanlegget skal slippe ut massevis av godlyd, og frigjør også litt kraft.

Audi S3 er en ordentlig rask bil. Den turbomatede toliteren på 265 hk og 350 Nm gir skikkelig trøkk, uansett turtall og uansett fart. Og kjøreegenskapene til firehjulstrekkeren er også imponerende.

Den tyske tuneren Abt driver som kjent med det som ruller ut fra fabrikkene til Volkswagen- og Audi-konsernene. Dette inkluderer også undermerkene Skoda og Seat.

Frankfurt 2007 - Alle nyhetene

Kvikk
Den kompakte kjøremaskinen er trimmet til 310 hk og 420 Nm, noe som burde skyve føreren og passasjerene godt tilbake i setene. 0-100-sprinten skal gå unna på 5,4 sekunder, og toppfarten er 258 km/t.

Christian Abt er som navnet antyder dypt involvert i tuningfirmaet. Han kjører også DTM, og har av den grunn ansvar for å finslipe de nye understellene tuneren kommer med.

Grom lyd
Han har hjulpet til med å justere inn det nye understellet til S3 også, som både legger bilen nærmere bakken og skal gjøre den enda morsommere å kjøre. Et sett 19-tommere av tunerens egen design hører med, det samme gjør et nytt eksosanlegg som både ser gromt ut og skal slippe ut ordentlig godlyd.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning