FERRARI OG MASERATI I RUSSLAND

ITALIENERE PÅ VINTERTUR

Nå har søstermerkene Ferrari og Maserati inntatt det russiske markedet, og introduksjonen ble markert med kolonnekjøring fra Modena til Moskva.

Publisert Oppdatert

I andre halvdel av mai åpner den første Ferrari- og Maserati-butikken i Russland, nærmere bestemt i Moskva.

 

En såpass viktig milepæl - Russland anses som et enormt marked for de eksotiske bilene - markeres selvfølgelig fra produsentenes side, og til den offisielle introduksjons-pressekonferansen i forrige uke stilte de opp med en vakker bilkolonne.

Varmblods i snøvær

5. mars rullet kolonnen ut fra Maseratis hovedkvarter i Modena - en Ferrari 575M Maranello, en 360 Modena, en Maserati Quattroporte og en Spyder Cambiocorsa. Turen gikk nordover i Europa, gjennom Sverige og Finland og over til Moskva.

Det er ikke hver dag man får se fire eksotiske sportsbiler på snøføre, og det faktum at bilene kom helskinnet frem til Moskva ble ansett som et viktig reklameinnslag for merkene. "Bilene holder selv under de tøffeste forhold" var parolen.

Det russiske bilmarkedet har en nærmest eksplosiv økning, og allerede i år regner Maseratis salgssjef Roberto Ronchi med å selge 100 Ferrari'er og Maserati'er i Russland.

 

Tradisjonen tro skal tilbudet av de italienske fullblodsbilene begrenses, så man beholder eksklusiviteten merkene ønsker å assosieres med. Vi antar at reklamekampanjer vil være overflødige i landet med de mange nyrike.

Etter å ha besøkt Moskva, skal de fire bilene kjøres tilbake til Modena, og ferden videre går gjennom Baltikum, Polen, Tsjekkia og Østerrike.

 

Noen må minne oss på å ta en telefon nedover og be om at neste kolonne ikke glemmer å stikke innom Norge

 

[email protected]

 

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning