Pininfarina Enjoy:

HYGGE PÅ ITALIENSK

Den er liten, den er kjapp og den er italiensk. Men foreløpig eksisterer den bare på tegnebrettet.

Publisert Oppdatert

Når den internasjonalebilutstillingen i Genève åpner dørene sine i begynnelsen av mars,vil italienske Pininfarina blant annet vise fram en konseptbil somde har valgt å kalle "Enjoy". De tegningene som nå ertilgjengelige av denne bilen, leder tankene hen på en clubracer tilbruk for ungdom rundt om i Europa. Man kan også forestille seg atbilen vil bli utstyrt med skjermer og eventuelt en eller annen formfor tak.

 

Hvilket igjen åpner for spekulasjoner om hvilken bilprodusent somvil komme til å levere teknikken til denne bilen. Pininfarina ersom kjent et designfirma som ikke produserer biler selv.

 

Designen peker helt tydelig i retning av en bil med midtplassertmotor. Og man kunne muligens tenke seg en liten Ferrari ellerMaserati, men ifølge våre kilder i Pininfarina vil motorløsningenbli en firesylindret 2-liters motor som yter mellom 165 og 180 hk.Det burde indikere noe i retning av en Alfa Romeo, hvis det ikkehadde vært for det faktum at en slik bil ikke på noen måte passerinn i Alfas eksisterende modellprogram.

 

BådePeugeot, Citroën og Honda har også teknikken som skal til for ålage en slik bil. For den saks skyld kan det også hende at vi herser konturene av en ny Lotus eller en MG.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning